Banca Intesa i Mastercard vas vode na Filmski festival u Veneciji

Banca Intesa i Mastercard vas vode na Filmski festival u Veneciji

Banca Intesa i Mastercard vas vode na Filmski festival u Veneciji (Venice International Film Festival). Ukoliko kupujete svojom Banca Intesa Mastercard kreditnom karticom imate šansu da osvojite put na Filmski festival u Veneciji, kućni bioskop ili Partybox zvučnik. Svaka kupovina koju obavite svojom Banca Intesa Mastercard kreditnom karticom u periodu od 20. juna do 20. jula 2024. godine može da vas odvede u društvo omiljenih filmskih zvezda.

 

Obavite kupovinu u vrednosti od minimum 4.500 RSD svojom Banca Intesa Mastercard kreditnom karticom, u prodavnicama, na internet prodajnim mestima, ili u Apothecary internet drogeriji, i automatski postajete učesnik nagradne igre. Svako novo plaćanje povećava mogućnost za osvajanje nagrade. Ukoliko se odlučite da svoju kupovinu podelite na rate, svaka rata u minimalnom iznosu od 4.500 RSD će se posmatrati kao pojedinačna transakcija i povećava šanse za osvajanje nezaboravnih nagrada.

 

Glavna nagrada je trodnevno putovanje u Veneciju, koje će se organizovati u periodu između od 27. avgusta i 7. septembra 2024. godine, a precizan termin putovanja će biti definisan od strane Banca Intesa u trenutku dodele nagrade. Navedeno putovanje podrazumeva:

- avio prevoz na relaciji Beograd-Venecija, Venecija-Beograd

- 3 dana / 2 noći u luksuznom hotelu „Ca' di Dio“ sa 5 zvezdica za 2 osobe koje dele dvokrevetnu sobu, sa uključenim doručkom

- ručak drugog dana

- projekcija filmova i iskustvo na crvenom tepihu

- ekskluzivan Mastercard koktel sat na krovu „Palazzo Del Cinema

- frizer i šminkanje

- 2 večere s kuvarima i zvezdama na zadivljujućim lokacijama

- obilazak Venecije

- prevoz unutar Venecije je uključen u paket

 

Turistički paket ne obuhvata obroke, događaje i aktivnosti koje nisu decidno navedeni, kao i dodatne usluge u hotelu u smislu korišćenja telefona, mini-bara, pranja veša i slično. Takođe, ne obuhvata dodatne troškove putovanja, kao ni boravišne takse.

 

Druga nagrada je jedan kućni bioskop, dok je treća nagrada 2 x Partybox zvučnik.

 

Učešće u nagradnoj igri koju organizuju Banca Intesa i Mastercard je automatsko, gde se beleži svaka transakcija izvršena Banca Intesa kreditnom Mastercard karticom u iznosu većem od 4.500 RSD. Nije potrebna bilo kakva dodatna registracija niti akcija radi uključivanja u nagradnu igru, dok osobe koje ne žele da učestvuju imaju mogućnost da se obrate Banca Intesa i zatraže isključivanje iz učešća ukoliko to žele. Dobitnici nagrada izvlačiće se automatski, u posebno napravljenom softverskom programu, nasumičnom kompjuterskom selekcijom gde će prvo biti izvučen dobitnik glavne nagrade, a potom dobitnik druge nagrade i dobitnici treće nagrade. Dobitnik glavne nagrade mora biti punoletno fizičko lice i mora imati važeću putnu ispravu sa datumom isteka ne pre 12. maja 2025. godine. Izvlačenje dobitnika glavne i robnih nagrada biće izvršeno 24. juna 2024. godine u 17:00 časova prostorijama sedišta Banca Intesa u Beogradu u prisustvu definisane komisije. Dobitnike nagrada Banca Intesa će obavestiti pozivanjem broja telefona koje priređivač ima u svojoj bazi, kao i slanjem mejla na mejl adresu koju je dobitnik ostavio banci prilikom izdavanja Banca Intesa Mastercard kreditne kartice.

 

Pravo učešća imaju sva punoletna fizička lica koji su državljani Republike Srbije sa prebivalištem u Republici Srbiji, korisnici osnovnih i dodatnih Mastercard kreditnih kartica izdatih od strane Banca Intesa u Srbiji. Stornirane transakcije ili stornirani delovi iznosa ispod 4.500 RSD ne učestvuju u akciji. Jedan dobitnik može dobiti samo jednu glavnu nagradu i samo jednu robnu nagradu. Dobitnik glavne nagrade, može biti i dobitnik robne nagrade. Pravo učešća nemaju korisnici Mastercard poslovnih kartica, korisnici Mastercard debitnih i poklon kartica, i korisnici Mastercard platnih kartica izdatih od strane drugih banaka.

 

Detaljnije informacije, kao i pravila nagradne igre „Banca Intesa i Mastercard vas vode na Filmski festival u Veneciji“ možete da pročitate sa sajtu Banca Intesa na https://www.bancaintesa.rs/stanovnistvo/filmski-festival-venecija.

 

Apothecry drogerija vam želi svu sreću!

Proizvod dodat za upoređivanje