Delovanje:
Kolostrum je supstanca koju proizvode sisari kao hrana za novorođenče u toku nekoliko prvih dana života, a pre početka proizvodnje pravog majčinog mleka i ona je bogata različitim biološki aktivnim jedinjenjima, uključujući imunoglobuline, laktoferin i faktore rasta. Cink doprinosi održavanju normalne kože i normalnoj funkciji imunskog sistema. Vitamin E i cink doprinose zaštiti ćelija od oksidativnog stresa.

 

Laktoferin je prirodni molekul, normalno prisutan u telu, koji ima antibakterijska, antivirusna, antigljivična, antiinflamatorna, antitumorska i imunomodulatorna dejstva. Bezbedan je za korišćenje u svim periodima života, nema neželjenih efekata tokom upotrebe, a posebno se preporučuje njegovo uzimanje tokom trudnoće jer služi kao rezervoar gvožđa i štiti ženu od nastanka urogenitalnih infekcija izazvanih raznim uzročnicima.

 

Način upotrebe:
Odrasli i deca iznad 12 godina: 2 puta dnevno popiti po 1 kapsulu sa vodom, najbolje pre obroka.

 

Dodaci ishrani se ne mogu koristiti kao zamena za raznovrsnu i uravnoteženu ishranu. Čuvati van domašaja dece. Čuvati u originalnom pakovanju, zaštićeno od svetlosti i vlage na temperaturi do 25°C.

 

Preporučena dnevna doza se ne sme prekoračiti. Proizvod ne treba da uzimaju osobe preosetljive na neki od sastojaka proizvoda. Proizvod nije namenjen mlađima od 12 godina. Trudnice, dojilje i osobe na terapiji lekovima, pre primene ovog proizvoda treba da konsultuju svog lekara ili farmaceuta.

 

Sastav:
Mikrokristalna celuloza (sredstvo za povećanje zapremine), hidroksipropil- metilceluloza (kapsula); titan-dioksid i žuti oksid gvožđa (boje), kolostrum dobijen iz kravljeg mleka, cink-glukonat, DL-alfa-tokoferilacetat, laktoferin dobijen iz kravljeg mleka, magnezijum- stearat (sredstvo protiv zgrudvavanja).

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 60 kapsula

005680011673

Pregled

Napišite vaš komentar

Lactoderm 60 kapsula

Lactoderm je dodatak ishrani sa laktoferinom, kolostrumom i vitaminom E i cinkom, namenjen za kožu.

Napišite vaš komentar

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje