Delovanje:
Koncentrovani aktivni sastojci u kertridžu ujednačavaju i osvetljavaju kožu lica. Uz kontinuiranu upotrebu, primetićete vidljivo poboljšanje u jedinstvenom tonu kože. Ovaj hidratantni gel (ACC)* potrebno je koristiti samo uz bazu koja se prodaje posebno.

 

Izaberite jednu od tri baze za hidrataciju:

 

1. Dramatically Different Moisturizing Lotion+™:

Hidrira ceo dan. Pomaže u jačanju barijere vlage u koži, tako da ostaje više vlage. Lako se nanosi, brzo se upija. Štiti od zagađenja štetnog za kožu.

 

2. Dramatically Different™ Oil-Control Gel:

Kombinuje celodnevnu hidrataciju bez ulja sa sastojcima koji jačaju kožu. Uravnotežuje i osvežava masnije tipove kože. Lako se nanosi, brzo se upija. Štiti od zagađenja štetnog za kožu.

 

3. Dramatically Different™ Hydrating Jelly:

Pruža 24-časovnu popravku hidratacije plus zaštitu od zagađenja. Clean Shield Technology™ zaključava kožu dobro i odbija lose uticaje. Jača barijeru vlage kože i poboljšava otpornost. Jedinstvena tekstura vodenog želea je sveža, brzo prodire u kožu lica.

 

Primetili ste dodatni prostor u svojoj bazi za hidrataciju? To omogućava dodavanje aktivnog koncentrata kertridža (ACC)*.

 

Ključni sastojci / tehnologija:

Japanski koren anđelike pomaže da se ujednači i posvetli. Custom-Blend Chemistry Technology™ izoluje koncentrisane aktivne supstance u kertridžu od baze i daje optimizovane rezultate sa svakom pumpom tako što sveže kombinuje preciznu dozu koncentrovanih aktivnih sastojaka i baze za ultimativno prilagođeno iskustvo.

 

Testirano na alergije. 100% bez mirisa. Dermatološki razvijeno.

 

*ACC: Active Cartridge Concentrate.

 

Način upotrebe:
Za početnu upotrebu, umetnite koncentrat aktivnog kertridža u bazu za hidrataciju. Koristite dva puta dnevno, ujutru i uveče. Nanesite na lice i vrat svuda ili gde je potrebno. Očišćena, izljuštena koža bolje prihvata vlagu. Za najbolje rezultate nanesite nakon upotrebe sredstva za čišćenje i losiona za razjašnjavanje.

 

Sastav:
Water\Aqua\Eau, Butylene Glycol, Sodium Hydroxide, Glycolic Acid, Lactic Acid, Pentylene Glycol, Caffeine, Laminaria Saccharina Extract, Caprylyl Glycol, Dimethicone, Dimethiconol, Laureth-23, Laureth-4, Taurine, Xanthan Gum, Disodium Edta, Potassium Sorbate, Phenoxyethanol, Ext. Violet 2 (Ci 60730), Blue 1 (Ci 42090).

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 10ml

005680011272

Pregled

Napišite vaš komentar

Clinique iD™ ACC Uneven skin tone 10ml (dodatak protiv neujednačenog tona)

Da li tražite ujednačeniji ton kože lica? Ovaj revolucionarni hidratant sa prilagođenom mešavinom daje vam moć da hidrirate i tretirate vašu glavnu brigu o koži, na svoj način. Aktivni kertridž koncentrat za neujednačen ton kože isporučuje koncentrisane aktivne sastojke, uključujući koren japanske anđelike, za ujednačavanje i posvetljenje. Dodajte ga svojoj bazi za hidrataciju da biste kreirali svoj Clinique iD™.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje