Delovanje:
Lancôme Tonique Confort je formulisan sa hijaluronskom kiselinom, bagremovim medom i uljem slatkog badema. Tonik duboko hidrira kožu lica, kako bi ona izgledala zdravo sa prirodnim sjajem. Formula nežno uklanja nečistoće, višak masnoće i ostatke šminke bez uklanjanja vlage sa kože. Koža je očišćena i savršeno pripremljena za nanošenje šminke ili dalju negu kože i rutine.

 

Svilenkasta tekstura Lancôme tonika nalik je na mleko, lako se razmazuje i brzo se upija. Formula klizi po koži, jer obezbeđuje hranljivu vlagu i uklanja nečistoće. Ovaj tonik je pogodan za sve tipove kože, čak i za osetljivu kožu i neće ostaviti osećaj lepljive ili masne kože. Testirano pod dermatološkom kontrolom.

 

 

Tonik je brzo upijajuća tečnost koja uklanja nečistoće i prljavštinu sa kože nakon čišćenja. Mnogi tonici hidriraju i obnavljaju kožu nakon čišćenja. Deluju kao prajmer za ostatak vaših proizvoda za dalju negu kože kako bi omogućio drugim formulama da se upiju u kožu. Toneri takođe mogu pripremiti kožu za nanošenje šminke, stvarajući čistu, hidratiziranu bazu kože.

 

Način upotrebe:
Nanesite pamučnom pupferom – ovaj metod je idealan kada se koristi kao tonik za čišćenje i sredstvo za uklanjanje šminke, jer se višak nečistoća i ostaci šminke brišu pamučnom podlogom. Natopite pamučni tupfer i nežno ga prevucite preko lica, vrata i dekoltea.

 

Nanesite rukama – ova nežna metoda je idealna za osetljive tipove kože i poznato je da povećava apsorpciju i efikasnost sastojaka proizvoda i stimuliše protok krvi za sjajnu kožu. Sipajte malu količinu tonika u ruku, ravnomerno rasporedite na obe ruke, a zatim nežno utapkajte formulu na lice i vrat dok koža ne upije. Nije potrebno ispiranje. Koža se neće osećati lepljivom, masnom ili sjajnom.

 

Sastav:
AQUA / WATER / EAU, BUTYLENE GLYCOL, GLYCERIN, CYCLOPENTASILOXANE, PHENOXYETHANOL, ISOPROPYL PALMITATE, PEG-6 HYDROGENATED CASTOR OIL, TRIETHANOLAMINE, ACRYLATES/C1-3 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, METHYLPARABEN, MEL / HONEY / MIEL, MANNITOL, PARFUM / FRAGRANCE, TOCOPHERYL ACETATE, PROPYLPARABEN, SODIUM HYALURONATE, CYCLODEXTRIN, PRUNUS AMYGDALUS DULCIS PROTEIN / SWEET ALMOND PROTEIN, HEXYL CINNAMAL, FAEX / YEAST EXTRACT / EXTRAIT DE LEVURE, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, DISODIUM SUCCINATE, CI 147 / RED 4.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 400ml

005680012083

Pregled

Napišite vaš komentar

Tonique Confort hidratantni tonik 400ml

Lancôme tonik za lice bez alkohola sa hijaluronskom kiselinom poboljšava hidrataciju kože. Ovaj umirujući tonik koji koži daje hidrataciju za vidljiv sjaj. Svilenkasta tekstura nežno uklanja nečistoće i priprema kožu za dalju negu ili nanošenje šminke.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje