• Novo
    Marvis Whitening Mint pasta za zube 85ml | apothecary.rs

Delovanje:
Bogat ukus hladne mente pruža dugotrajan osećaj ukusa, a efekat beljenja stvara impresivan osmeh. Ovaj oštar ukus sveže nane vrši aktivnost izbeljivanja na vašim zubima za prelep blistav osmeh, a takođe pruža zaštitu zubima i celodnevni svež dah.

 

Način upotrebe:
Istisnite pastu iz tube u količini veličine graška na četkicu za zube. Pokvasite malo vodom, a potom četkajte zube i isperite usta. Četkajte dva puta dnevno najmanje dva minuta svaki put. Zamenite četkicu za zube svaka 2-3 meseca.

 

Sastav:
GLYCERIN, HYDRATED SILICA, WATER (AQUA), TETRAPOTASSIUM PYROPHOSPHATE, AROMA, XYLITOL, TITANIUM DIOXIDE, SODIUM LAURYL SULFATE, CELLULOSE GUM, SODIUM SACCHARIN, SODIUM FLUORIDE, LIMONENE, EUGENOL.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 85ml

005680013905

Pregled

Napišite vaš komentar

Whitening Mint pasta za zube 85ml

Arktički drhtaj. Kristal leda. Kovitlac hladne nane. Dugotrajan, kao njegov nezaboravan osmeh. Marvis je brend čiji se proizvodi prodaju kupcima koji su svesni dizajna širom sveta i mogu se naći u kupatilima luksuznih hotela kao što su Hotel Boveri u Njujorku i Mama Shelter u Parizu.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje