Delovanje:
Krema za područje oko očiju Toleriane Dermallergo Yeux je hidratantna i regenerativna krema za svakodnevnu upotrebu. Zasnovana na nauci o mikrobiomu. Trenutno hidrira i umiruje nadraženost kože. Trenutno deluje i trostruko je efikasna: protiv osećaja svraba i crvenila. Prikladno za kožu područja oko očiju sklonu ekcemima. Ispitana oftalmološki i na koži sklonoj alergijama. Hipoalergena formula.

 

Ultralagana i sveža tekstura s termalnom vodom La Roche-Posay.

 

Hidratantna regenerativna krema za svakodnevnu upotrebu na osetljivom i nadraženom području oko očiju koja je spoj La Roche-Posay inovacije Sphingobiome, bakterijskog ekstrakta koji osnažuje funkcije mikrobioma, i patentiranog kompleksa Neurosensine + Niacinamide, snažnog umirujućeg sredstva koje deluje na znakove nadraženosti i osetljivosti kože. Sadrži termalnu vodu La Roche-Posay koja prirodno umiruje i deluje protiv nadraženosti.

 

Prikladno za područje oko očiju koje je izuzetno osetljivo, sklono alergijama ili ekcemima. Pruža hidrataciju u periodu od 48 h. Obnavlja i štiti barijeru kože za sat vremena.** Prva hidratantna krema za svakodnevnu upotrebu na koži područja oko očiju sklonoj alergijama u ponudi brenda La Roche-Posay. Dermatološki i oftalmološki ispitana formula. Sadrži 0% alkohola i 0% mirisa.

 

U ultrahermetičnom pakovanju koje proizvod štiti od kontaminacije, oksidacije i sasušenih ostataka i sprečava stvaranje otpada. Omogućava izuzetno minimalističku formulaciju i optimalan nadzor. Nekomedogeno.

 

*U asortimanu brenda La Roche-Posay.

**Klinički ispitano na 24 žene bele kože između 18 i 65 godina starosti.

Izvor: La Roche-Posay.

 

Način upotrebe:
Nežno naneti na područje oko očiju svakog jutra i svake večeri bez utrljavanja. Naneti manju količinu proizvoda na vrh prsta. Nežno natapkati na područje oko očiju i na kapke. Lagano pritiskati kožu kružnim pokretima u smeru od unutrašnje strane oka ka spoljnoj. Završiti laganim pritiskanjem čitavog oka.

 

Sastav:
AQUA / WATER / EAU, GLYCERIN, BUTYLENE GLYCOL, PROPANEDIOL, SQUALANE, BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER /SHEA BUTTER, PENTYLENE GLYCOL PENTYLENE GLYCOL, NIACINAMIDE, CELLULOSE, ZEA MAYS STARCH / CORN STARCH, POLYSORBATE 20, SALVIA MILTIORRHIZA ROOT EXTRACT, GLYCERYL ACRYLATE / ACRYLIC ACID COPOLYMER, SPHINGOMONAS FERMENT EXTRACT, AMMONIUM POLYACRYLOYLDIMETHYL TAURATE, HYDROXYACETOPHENONE, CITRIC ACID, TRISODIUM ETHYLENEDIAMINE DISUCCINATE, ACETYL DIPEPTIDE-1.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 20ml

005680012304

Pregled

Napišite vaš komentar

Toleriane Dermallergo Yeux za predeo oko očiju 20ml

Prva La Roche-Posay hidratantna regenerativna krema za područje oko očiju za svakodnevnu upotrebu*. Za kožu područja oko očiju koja je izuzetno osetljiva, sklona alergijama ili ekcemima. Protiv suvoće, crvenila, peckanja, osećaja neprijatnosti i peckanja na koži, kao i protiv nateklih očiju.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje