Delovanje:
Jedini šampon sa Aminexilom, efikasnim molekulom protiv opadanje kose. Za muškarce i žene koji imaju problema sa slabim ili jačim opadanjem kose.

 

Aminexil je molekul protiv opadanja koji preporučuje apoteka i koji je rezultat desetogodišnjeg istraživanja, a zaštićen je sa dva patenta. Njegova efikasnost je dokazana u poređenju sa placebom. Sprečava otvrdnjavanje kolagene ovojnice* za očuvanje mekoće i elastičnosti tkiva koja okružuju koren i za njegovo bolje pričvršćivanje u kožu skalpa. Laboratorije Vichy Vam predlažu energetski šampon, dopunu tretmanima protiv opadanja, koji je jedini šampon s Aminexilom. Kosa postaje jača, snažnija od korena do vrhova.

 

*Testovi in vitro.

 

Način upotrebe:
Nanesite šampon na kožu glave i mokru kosu. Nežno masirajte i isperite. U slučaju kontakta sa očima odmah temeljno isperite. Šampon za čestu upotrebu.

 

Sastav:
AQUA / WATER, SODIUM LAURETH SULFATE, CITRIC ACID, DISODIUM COCOAMPHODIACETATE, GLYCOL DISTEARATE, AMMONIUM HYDROXIDE, CARBOMER, DIAMINOPYRIMIDINE OXIDE, DISODIUM RICINOLEAMIDO MEA-SULFOSUCCINATE, HEXYLENE GLYCOL, NIACINAMIDE, PANTHENOL, PEG-55 PROPYLENE GLYCOL OLEATE, POLYQUATERNIUM-10, PROPYLENE GLYCOL, PYRIDOXINE HCl, SALICYLIC ACID, SODIUM BENZOATE, SODIUM CHLORIDE, SODIUM HYDROXIDE, PARFUM / FRAGRANCE.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 400ml

005680011819

Pregled

Napišite vaš komentar

Dercos-Densi Energetski šampon protiv opadanja kose 400ml

Za muškarce i žene koji imaju problema sa slabim ili jačim opadanjem kose. Šampon sa Aminexilom, efikasnim molekulom protiv opadanje kose.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje