Delovanje:
Dr. Viton Hyaluronic Acid serum vratiće elastičnost i svežinu vašoj koži, podmladiće je i “ispeglaće” bore i fine linije na licu. Kao rezultat, koža će se podmladiti bez potrebe za skupim i potencijalno rizičnim kozmetičkim tretmanima.

 

Dr.Viton Hyaluronic Acid serum pored bogatstva hijaluronske kiseline takođe je obogaćen sa još nekoliko sastojaka od velikog značaja za vašu kožu.

 

Organska Aloe vera održava kožu čistom i hidriranom, zadržavajući prirodnu vlažnost daje joj energiju i sjaj. Organsko ulje jojobe je aktivan dubinski čistač masnih pora obogaćen vitaminima B2 i B3. Vitamin C važan je za sintezu kolagena i karnitina, kao i za metabolizam masnih kiselina. Pomaže kod otklanjanja tamnih fleka sa kože i daje joj dodatni sjaj. Vitamin E igra veliku ulogu u formiranju zdrave i lepe kože. On predstavlja snažan antioksidant koji hrani kožu i ne zatvara pore. Kožu čin i elastičnijom i vlažnom, i ono što je jako važno, njegovom upotrebom se usporava process starenja kože. Retinol (Vitamin A) vidljivo pomaže u smanjenju finih linija i bora, u kombinaciji sa hijaluronskom kiselinom pomaže zatezanju kože, izjednačavanju neravnomernog tona kože, izjednačavanju i poboljšanju površine kože i pomaže ublažavanju efekata ekološke zagađenosti i nečistoće vazduha kojima smo svakodnevno izloženi, a to prevremeno stari našu kožu. Esencijalno ulje geranijuma koristi se za lečenje sitnih akni, smanjuje upale, a takođe se koristii da umanji već nastale bore i spreči pojavu novih. Ekstrakt divljeg zelenog čaja je bogat antioksidantima, koji vam mogu pomoći da zaštitite kožu od ekološkog stresa. Antioksidanti kojima je zeleni čaj bogat, bore se protiv bora obezbeđujući imladalački izgled kože. Antioksidanti pomažu i prirodni lifting, zatežu kožu omogućavajući veću čvrstinu i elastičnost. Američka leska koristi se za sprečavanje i smanjenje upala zbog njenog antiinflamatornog svojstva. Američka leska pomaže zadržavanje vlage na koži ili površinskom sloju kože, kako bi se smanjio gubitak vode iz kože i zadržala njena mekoća i elastičnost.

 

Način primene:
Naneti na čisto i suvo lice. Prstima nanesite malu količinu seruma na lice, vrat i dekolte. Sačekajte da se upije u kožu, a zatim nanesite kremu za lice. Može se koristiti jednom dnevno, ujutro, tokom dana ili uveče.

 

Sastav:
Hijaluronska kiselina, organska aloe vera, organska maska jojobe, vitamin C, divlji zeleni čaj, retinol, eterično ulje geranijuma, fenoksitanol, etinol, glicerin, celuloza, dejonizirana voda, glicerin biljnog porekla.

  

Pakovanje: serum 30ml

 

Mere predostrožnosti i upozorenja:
Samo za spoljnu upotrebu. Prestanite sa korišćenjem pojavom crvenila ili iritacije kože. Čuvati van domašaja dece na hladnom i suvom mestu. Tokom trudnoće i dojenja pre upotrebe, posavetujte se sa farmaceutom o preosetljivosti kože tokom ovog perioda.

11016670

Pregled

Napišite vaš komentar

Hyaluronic Acid serum 30ml

Dr. Viton Hyaluronic Acid serum je pravi izbor ako je vašoj koži potrebna kompletna dubinska hidratacija i podmlađivanje.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje