Delovanje:
Autan Protection Plus raspršivač je sredstvo koje pruža odličnu pomoć u zaštiti od uboda komaraca i drugih neprijatnih insekata sa do čak 8 sati delovanja i 4 sata delovanja protiv krpelja. Stvara barijeru na koži koja odbija insekte, bez osećaja lepljenja ili masnoće. Pakovanje sa pumpicom omogućava brzo i jednostavno nanošenje.

 

Način upotrebe:
Ravnomerno isprskajte sredstvo po zonama koje želite da zaštitite izbegavajući područje oko očiju i usta. Da biste produžili dejstvo, isprskati ponovo. Ne koristiti sredstvo prečesto, pogotovo ne na deci. Može se primeniti na odeći.

 

Držati van domašaja dece. Izbegavajte kontakt s očima i usnama. Nakon kontakta sa očima, nežno isperite vodom. Ne koristiti na iritiranoj ili oštećenoj koži (npr. ukoliko postoje opekotine od sunca, lasera, tetoviranja) ili otvorenim ranama. Ne koristite proizvod na deci mlađoj od 2 godine. Samo za spoljnu upotrebu. Čuvati na suvom i tamnom mestu na sobnoj temperaturi.

 

Sastav:
ICARIDINE 20%, PARFUME, DICETYL ETHER, METHYL GLUCOSE ISOSTEARATE, CARBOMER, ALOE BARBADENSIS EXTRACT, GLUCERIN, ETHANOL.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 100ml

11009438

Pregled

Napišite vaš komentar

Autan Protection Plus raspršivač protiv insekata 100ml

Autan Plus raspršivač namenjen je za zaštitu od komaraca, krpelja i muva.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje