Delovanje:
Njegova formula dermatološki je testirana i ne sadrži sastojke koji bi mogli izazvati kožnu reakciju (parfemi, boje i konzervansi). Pogodan za upotrebu kod dece starije od 2 godine.

 

Način upotrebe:
Proizvod nanesite podjednako na sve delove tela koje želite zaštititi osim na područje oko očiju i usta.

 

Držati van domašaja dece. Izbegavajte kontakt s očima i usnama. Nakon kontakta sa očima, nežno isperite vodom. Ne koristiti na iritiranoj ili oštećenoj koži (npr. ukoliko postoje opekotine od sunca, lasera, tetoviranja) ili otvorenim ranama. Ne koristite proizvod na deci mlađoj od 2 godine. Samo za spoljnu upotrebu. Čuvati na suvom i tamnom mestu na sobnoj temperaturi.

 

Sastav:
ICARIDIN 10.0% (10G/100G), WATER, ETHANOL, GLYCERIN, METHYL GLUCOSE ISOSTEARATE, DIOCTYL ETHER, FRAGRANCE, ALOE VERA, CARBOPOL.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 100ml

11009441

Pregled

Napišite vaš komentar

Autan Junior gel za zaštitu od komaraca 100ml

Repelent u gelu za zaštitu od komaraca odmah štiti od uboda komaraca u periodu do 4 sata.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje