Delovanje:
Zahvaljujući specijalnom sastavu, posebnoj formuli istovremeno je delotvoran i nežan zbog toga prikladan za decu i osetljivu kožu. Nakon upotrebe koža postaje mirisna i nežna.

 

Način upotrebe:
Nanesite sredstvo podjednako na sve delove tela koje želite zaštiti osim na područje oko očiju i usta. Za dužu zaštitu nanesite sredstvo ponovo. Izbegavajte kontakt sredstva sa lakiranim površinama. Nakon upotrebe ne prskajte po vazduhu.

 

Držati van domašaja dece. Izbegavajte kontakt s očima i usnama. Nakon kontakta sa očima, nežno isperite vodom. Ne koristiti na iritiranoj ili oštećenoj koži (npr. ukoliko postoje opekotine od sunca, lasera, tetoviranja) ili otvorenim ranama. Ne koristite proizvod na deci mlađoj od 2 godine. Samo za spoljnu upotrebu. Čuvati na suvom i tamnom mestu na sobnoj temperaturi.

 

Sastav:
DEET, BUTANE, ISOBUTANE, PROPANE, ETHANOL, CORN STARCH, WATER, ISOPROPYL MYRISTATE, MAGNESIUM CARBONATE, AMINOMETHYL PROPANOL, FRAGRANCE, 2,6-DIMETHYL-7-OCTEN-2-OL, 2-T-BUTYLCYCLOHEXYL ACETATE, BUTYLPHENYL METHYLPROPIONAL, DIPROPYLENE GLYCOL, HEXYL SALICYLATE, LINALOOL, LINALYL ACETATE, METHYLDIHYDROJASMONATE, PHENETHYL ALCOHOL, TRICYCLO (5.2.1.02,6) DEC-4-EN-8-YL ACETATE.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 100ml

11009439

Pregled

Napišite vaš komentar

Autan Family sprej 100ml

Novo repalantsko sredstvo efikasno štiti kožu od uboda komaraca i ostalih insekata. Stvara na koži neprobojnu barijeru koja traje 3-4 sata nakon nanošenja.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje