• Ovaj proizvod trenutno nije dostupan
    Autan Family stick 50ml - 1

Delovanje:
Stalna neprobojna barijera koja traje 3 do 4 sata nakon nanošenja istovrermeno je delotvoran i nežan, te zbog toga je prikladan za decu i osetljivu kožu.

 

Način upotrebe:
Nanesite sredstvo podjednako na sve delove tela koje želite zaštiti osim na područja oko očiju i usta. Za dužu zaštitu nanesite sredstvo ponovo. Izbegavajte kontakt sredstva sa lakiranim površinama.

 

Držati van domašaja dece. Izbegavajte kontakt s očima i usnama. Nakon kontakta sa očima, nežno isperite vodom. Ne koristiti na iritiranoj ili oštećenoj koži (npr. ukoliko postoje opekotine od sunca, lasera, tetoviranja) ili otvorenim ranama. Ne koristite proizvod na deci mlađoj od 2 godine. Samo za spoljnu upotrebu. Čuvati na suvom i tamnom mestu na sobnoj temperaturi.

 

Sastav:
PICARIDIN, WATER, PROPYLENE GLYCOL, PEG-150, ETHANOL, GLYCERIN, GLYCERYL OLEATE, STEARIC ACID, SODIUM HYDROXIDE, FRAGRANCE.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 50ml

11009440

Pregled

Napišite vaš komentar

Autan Family stick 50ml

Novo repalantsko sredstvo efikasno štiti kožu od uboda komaraca i ostalih insekata.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje