Delovanje:
Chicco Zanza prenosivi uređaj protiv komaraca bez dopunskih tableta i svetla emituje ultrazvučne talase mužjaka komarca koji odbijaju trudne ženke komarca koje ujedaju, ne izazivajući nepoželjne efekte na ljude ili životinje.

 

Ovaj prenosivi uređaj radi na alkalnu bateriju 1x1.5V (trajnost baterije je do 100 sati), i ima domet do 3m. Klip vam omogućava da uređaj stavite na kaiš, ranac, kolica.

 

Chicco garantuje vašem detetu da:

- aparat ne sadrži hemijske supstance

- nema kontraindikacija

- ne sadrži parfeme, ni mirise

- bešuman je

 

Proizvod je u skladu sa EU Direktivom 2002/98/EC.

 

Način upotrebe:
Uključite aparat pritiskom na bočno dugme. LED diode će se upaliti, što pokazuje da je aparat ispravno uključen. Koristite kopču da pričvrstite aparat za džep ili kaiš. Preporučljivo je da ne pokrivate izlazne otvore ultrazvučne opreme odećom ili drugim materijalima. Zbog njegovih tehničko-funkcionalnih karakteristika i/ili za određene tipove komaraca i/ili kada se koristi na različitim geografskim širinama, učinak proizvoda može biti smanjen. Gubitak napunjenosti baterija je označen postepenim gubitkom svetline LED diode i/ili blagim, neprekidnim zviždukom. Da biste zamenili bateriju, olabavite zavrtanj koji se nalazi na zadnjoj strani pomoću odvijača, a zatim otvorite polugu pomoću novčića u odgovarajućem bočnom otvoru. Obratite pažnju na ispravnost baterija i nikada ih nemojte ostavljati na otvorenoj svetlosti i/ili toplini. Nikada ne ostavljajte dete bez nadzora.

 

Sastav:
PLASTIC AND METAL COMPONENTS (PLASTIČNE I METALNE KOMPONENTE).

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 1 komad

005680012387

Pregled

Napišite vaš komentar

Zanza prenosivi uređaj protiv komaraca bez refila i svetla

Chicco Zanza prenosivi uređaj protiv komaraca bez dopunskih tableta i svetla emituje ultrazvučne talase mužjaka komarca koji odbijaju trudne ženke komarca koje ujedaju, ne izazivajući nepoželjne efekte na ljude ili životinje.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje