Delovanje:
Chicco Zanza osvežavajuci zaštitni roll-on protiv komaraca osvežava i štiti bebinu kožu od komaraca. Namenjen bebama, trudnicama i osobama sa osetljivom kožom. Formula sadrži prirodna ulje melise i ulje krabinog drveta. Dermatološki testiran na osetljivoj koži, bez alkohola, boja ili parabena i fenoksietanola. Brzo se upija i ne lepi se.

 

Bez boja, alkohola, parabena i fenoksietanola.

 

Način upotrebe:
Nanesite proizvod na delove tela kojima je potrebna zaštita i ravnomerno ga rasporedite dok se potpuno ne upije. Ponovo primenite po potrebi. Ne prekoračujte preporučenu upotrebu. Ne nanositi na ruke dece. Samo za spoljnu upotrebu. Izbegavajte kontakt s očima, ustima, sluzokožom. U slučaju kontakta, odmah isperite područje vodom. Izbegavajte nanošenje proizvoda više od jednom u toku 24 sata ako ste trudni ili ako dojite. Čuvati van domašaja dece. Čuvati na suvom i hladnom mestu, daleko od svetlosti i toplote.

 

Sastav:
WATER, CARAPA GUAIANENSIS SEED OIL, GLYCERIN, POLYGLYCERYL-6 STEARATE, OLEYL ERUCATE, 1,2-HEXANEDIOL, GLYCERYL STEARATE, XANTHAN GUM, SODIUM BENZOATE, POLYGLYCERYL-6 BEHENATE, LECITHIN, TOCOPHERYL ACETATE, ETHYLHEXYLGLYCERIN, ALLANTOIN, MELISSA OFFICINALIS LEAF OIL, SODIUM DEHYDROACETATE, CITRIC ACID, CITRAL, TOCOPHEROL, ASCORBYL PALMITATE, GERANIOL, CITRONELLOL.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 60ml

005680012386

Pregled

Napišite vaš komentar

Zanza zaštitni roll-on protiv komaraca 60ml

Chicco Zanza osvežavajuci zaštitni roll-on protiv komaraca osvežava i štiti bebinu kožu od komaraca.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje