Delovanje:
Chicco Zanza vlažne maramice se mogu koristiti od rođenja. Dermatološki testirano, ne sadrži sastojke štetne po zdravlje deteta. Na bazi ekstrakta indijske biljke Lilac. Ne ostavlja masne tragove. Za jednokratnu upotrebu. Testirano na Univerzitetu Padova u Italiji.

 

Način upotrebe:
Izvadite maramicu iz pakovanja i pažljivo zatvorite. Nežno obrišite kožu i ostavite da se upije. Nemojte prekoračiti preporučenu upotrebu. Izbegavajte kontakt s očima, ustima i sluzokožom. U slučaju kontakta izložena sredstva oprati sa dosta vode. Ne nanositi na dečije ruke. Maramice su namenjene samo za spoljašnju upotrebu. Nikada ih nemojte stavljati na oštećenu kožu ili rane. Upotrebljene maramice nikada nemojte bacati u WC šolju, okeane, mora, reke i u prirodu.

 

Sastav:
SOFT CELLULOSE-BASED FABRIC, AQUA (WATER), CARAPA GUAIANENSIS / SEED OIL, GLYCERIN, POLYSORBATE 20, 1,2-HEXANEDIOL, POLYGLYCERYL-6 STEARATE, MELISSA OFFICINALIS / LEAF OIL, LECITHIN, TOCOPHEROL, ASCORBYL PALMITATE, CITRIC ACID, SODIUM BENZOATE, CITRAL, BENZOIC ACID, ALLANTOIN, SODIUM DEHYDROACETATE, POLYGLYCERYL-6 BEHENATE, GERANIOL, CITRONELLOL, LIMONENE, LINALOOL.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 20 komada

005680012389

Pregled

Napišite vaš komentar

Zanza maramice protiv komaraca 20 kom

Chicco Zanza osvežavajuće zaštitne maramice protiv komaraca odbijaju komarce i štite dete od uboda.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje