Delovanje:

Autan gel posle uboda, zahvaljujući svojoj formuli sa kamilicom i aloe verom, pruža brzo i sveže olakšanje kože od efekata ujeda komaraca i insekata. Obezbeđuje brzo hlađenje kože i nakon kontakta sa koprivom. Sadrži kamilicu i aloe veru, hladi kožu, umiruje je i hrani. Nudi brzo olakšanje nakon ujeda insekata. Idealan saputnik na putovanjima, pecanju, kampovanju, planinarenju ili kada ste u svom domu.

 

Prednosti proizvoda:

- hladi, umiruje i hrani kožu, npr. posle ujeda insekata

- ostavlja prijatnu svežinu na koži

- pomaže i nakon kontakta sa koprivom

- sa kamilicom i aloe verom - sa svežim mirisom

 

Način upotrebe:
Nanesite gel na mesto ujeda. Ponovite ukoliko je potrebno do 3-4 puta dnevno.

 

Držati van domašaja dece. Izbegavajte kontakt s očima i usnama. Nakon kontakta sa očima, nežno isperite vodom. Ne koristiti na iritiranoj ili oštećenoj koži (npr. ukoliko postoje opekotine od sunca, lasera, tetoviranja) ili otvorenim ranama. Ne koristite proizvod na deci mlađoj od 2 godine. Samo za spoljnu upotrebu. Čuvati na suvom i tamnom mestu na sobnoj temperaturi.

 

Sastav:
AQUA, ALCOHOL DENAT, LAURETH 9, GLYCERIN, TANNIC ACID, MENTHYL LACTATE, PANTHENOL, MENTHOL, CAMPHOR, BISABODOL, DIPOTASSIUM GLYCYRRHIZATE.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 25ml

11009472

Pregled

Napišite vaš komentar

Autan gel posle uboda komarca 25ml

Autan gel posle uboda komaraca smiruje iritaciju, ugodno hladi i umiruje otoke, ublažava svrab i ubrzava obnavljanje kože.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje