Delovanje:
Namenjen je bebama, trudnicama i osobama sa osetljivom kožom. Formula sadrži prirodna ulje melise i ulje krabinog drveta. Dermatološki testiran, brzo se upija i ne lepi se. Bez alkohola, boja ili parabena i fenoksietanola. Proizvod se preporučije deci od 3. meseca, trudnicama i osobama sa osetljivom kožom, jer pruža efikasnu zaštitu od komaraca. Nakon nanošenja zaštita traje i do 3 sata.

 

Bez alkohola, boja ili parabena. Dermatološki testiran.

 

Način upotrebe:
Poprskajte na delove tela koje želite da zaštitite i ravnomerno rasporedite dok se potpuno ne upije. Kada se proizvod nanosi na lice i vrat, nemojte direktno da prskate na kožu, vec proizvod poprskajte na dlan, a potom ga nanesite na lice i vrat. Izbegavajte predeo oko očiju i usana. Ne prekoračujte preporučenu upotrebu. Ne nanositi na ruke dece. Samo za spoljnu upotrebu. Izbegavajte kontakt s očima, ustima, sluzokožom. U slučaju kontakta, odmah isperite područje vodom. Čuvati van domašaja dece. Čuvati na suvom i hladnom mestu, daleko od svetlosti i toplote.

 

Sastav:
AQUA (WATER), CARAPA GUAIANENSIS / SEED OIL, GLYCERIN, POLYGLYCERYL-6 STEARATE, OLEYL ERUCATE, 1,2-HEXANEDIOL, GLYCERYL STEARATE, XANTHAN GUM, SODIUM BENZOATE, POLYGLYCERYL-6 BEHENATE, LECITHIN, TOCOPHERYL ACETATE, ETHYLHEXYLGLYCERIN, ALLANTOIN, MELISSA OFFICINALIS / LEAF OIL, SODIUM DEHYDROACETATE, CITRIC ACID, CITRAL, TOCOPHEROL, ASCORBYL PALMITATE, GERANIOL, CITRONELLOL.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 100ml

005680012385

Pregled

Napišite vaš komentar

Zanza zaštitni sprej protiv komaraca 100ml

Chicco Zanza osvežavajući zaštitni sprej protiv komaraca osvežava i efikasno štiti bebinu kožu od komaraca.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje