Delovanje:
Specijalno napravljen da pomogne u emocionalno zahtevnim situacijama, kod svakodnevnih izazova ubrzanog životnog tempa, iznenadnih situacija gde je neophodna pribranost i staloženost, pomaže da se izbegne mentalna patnja, omogućava telu da bez odlaganja započne sopstveni proces isceljenja. Ovo je preparat za sve hitne situacije – kad postoje stanja panike, šoka, mentalne utrnulosti. On je umirujući i u traumatičnim situacijama kao što su: letenje, poseta zubaru, ispit ili neki važan razgovor, vakcinisanje, primena neke terapije na koju pacijent reaguje alergijski, iznenadne neprijatne vesti ili povrede, saobraćajne nesreće, prirodne katastrofe, toksične situacije ili iznenadna smrt nekog bliskog ili poznatog.

 

Način upotrebe:
2 raspršivanja direktno na jezik, ponoviti po potrebi.

 

Sastav:
GRAPE ALCOHOL (APPROX 27% V/V) FLOWER ESSENCES HELIANTHEMUM NUMMULARIUM, IMPATIES GLANDULIFERA, CLEMATIS VITALBA, PRUNUS CERASIFERA AND ORNITHOGALUM UMBELLATUM (RESCUE).

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 20ml

005680012939

Pregled

Napišite vaš komentar

Original Rescue Remedy sprej 20ml

Rescue Spray je namenjen za situacije akutnog stresa i šoka za krizne situacije koje su u toku ili neposredno posle krize. Jednostavna, brza i diskretna primena bilo gde i u svakom momentu. Pogodan za putovanja ali i za kancelariju.

Napišite vaš komentar

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje