Delovanje:
Nanošenje tankog sloja na novu tetovažu, pomoći će vam da zaštitite, nahranite i hidrirate kožu. The Golden Spartan Aftercare Tattoo Butter krema će umiriti i ublažiti svrab bez zatvaranja pora i ispiranja boja. Takođe se može koristiti za ogrebotine, ožiljke i manje posekotine. Da bi ste izbegli kontaminaciju, temeljno operite ruke pre svake upotrebe. The Golden Spartan Aftercare krema za tetovaže ne sadrži petrolej, paraben, silikonsko ni mineralno ulje.

 

Način upotrebe:
Krema se koristi posle tetoviranja. The Golden Spartan proizvodi su klinički ispitani u akreditovanoj laboratoriji i poseduju izveštaj o zdravstvenoj ispravnosti.

 

Sastav:
ŠEA PUTER, MANGO PUTER, ULJE KOKOSA, PANTENOL, VITAMIN E, ULJE KONOPLJE, KANTARIONOVO ULJE, ETERIČNO ULJE MENTE, DEHIDROACETAT KISELINA I BENZIL ALKOHOL.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 30g

005680013623

Pregled

Napišite vaš komentar

Aftercare Tattoo Butter (krema za tetovaže) 30g

The Golden Spartan Aftercare Tattoo Butter je luksuzna, premium, 100% prirodna, veganska krema za negovanje vaših tetovaža. Mešavina najkvalitetnijih prirodnih sastojaka ubrzava vreme oporavka, smanjuje crvenilo i čak smanjuje rizik od inficiranja tetovaže.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje