• Novo
    Color Wow Raise the Root Thicken and Lift Spray 150ml | apothecary.rs
    Color Wow Raise the Root Thicken and Lift Spray 150ml | apothecary.rs

Delovanje:
Color Wow Raise the Root Thicken and Lift Spray je formulisan s jedinstveno fleksibilnim prozirnim polimerima koji deluju kao opruga u korenu vaše kose, gde ovaj stajler stvara trenutno podizanje i volumen koji traje, bez ukočenog, lepljivog ili hrskavog osećaja poput laka za kosu. Vaša kosa će izgldati bujenije i prirodno punija, s volumenom. Sprej ujedno neće potamneti ili promeniti boju kose.

 

Istaknuti sastojci proizvoda:

- tri lagana elastomera: obezbeđuju podizanje, volumen i oprugu u korenu i održavaju kosu savitljivom

- hidrolizovani keratin: pojačava snagu i hidrira kosu iznutra

- pantenol (provitamin B5): štiti od toplote, smanjuje lomljenje i sprečava oštećenja

 

Bez parabena, formaldehida, agenasa za oslobađanje formaldehida, ftalata, mineralnog ulja, retinil palmitata, oksibenzona, katrana uglja, hidrohinona, sulfata SLS i SLES, triklokarbana, triklosana i sadrži manje od 1% sintetičkog mirisa. Takođe je bez glutena, bez okrutnosti i dolazi u ambalaži koja može da se recikira.

 

Način upotrebe:
Naprskajte na vlažnu ili suvu kosu, koncentrišući se na koren. Stilizujte kosu po želji. Za drugotrajne rezulate, naknadno fenom osušite kosu.

 

Sastav:
ALCOHOL DENAT, AQUA / WATER, VP, VP / VA COPOLYMER, PANTHENOL, PEG-75 LANOLIN, VP /METHACRYLAMIDE / VINYL IMIDAZOLE COPOLYMER, FRAGRANCE / PARFUM, ROPYLENE GLYCOL, HYDROLYZED KERATIN, POTASSIUM BENZOATE, POTASSIUM SORBATE, PHENOXYETHANOL, CITRIC ACID, LINALOOL, HEXYL CINNAMAL, CITRONELLOL.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 150ml

005680014884

Pregled

Napišite vaš komentar

Raise the Root Thicken and Lift Spray 150ml

Nelepljivi sprej za volumen i podizanje kose, s ugrađenom toplotnom zaštitom koji deluje i na vlažnoj i na suvoj kosi, stvarajući veće, punije rezultate. Omogućava dugotrajno podizanje kose, volumen i punoću. Lagana, nelepljiva završna obrada. Neće požuteti ili potamneti boju.

Napišite vaš komentar

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje