Delovanje:
Za razliku od tipičnih sredstava za volumen, ova futuristička pena koristi novu tehnologiju za povećanje volumena kako bi vidljivo dodala bestežinsku masu na površinu svake vlasi bez dehidracije ili oštećenja osnovnog sloja vlasi. Pruža veliki, smeli, seksi volumen i ostavlja kosu sjajnom, zdravom i prirodno gustom, a nikad krutom. Color Wow Xtra Large Bombshell Volumizer je takođe sredstvo za zaštitu kose od toplote.

 

Istaknuti sastojci proizvoda:

- polimerni kompleks (tehnologija molekularnog lanca za uvećanje): vidljivo stvara bestežinsku masu koja se zgušnjava na površini kose

- ekstrakt bambusa: prirodne aminokiseline jačaju, štite boju i podstiču sjaj kose

 

Bez parabena, formaldehida, agenasa za oslobađanje formaldehida, ftalata, mineralnog ulja, retinil palmitata, oksibenzona, katrana uglja, hidrohinona, sulfata SLS i SLES, triklokarbana, triklosana i sadrži manje od 1% sintetičkog mirisa. Proizvod je takođe veganski, bez glutena i bez okrutnosti.

 

Način upotrebe:
Nanesite na vlažnu kosu. Nanesite penu od dve do tri pumpice u ruke i provucite kroz deo kose od vrha do krajeva. Nastavite dok sva kosa ne bude pokrivena. Pročešljajte kosu kako biste ravnomerno rasporedili penu. Nakon nanošenja stilizujte kosu po želji. Može da se suši fenom ili na vazduhu.

 

Sastav:
AQUA / WATER, PROPANEDIOL, VP / DMAPA ACRYLATES COPOLYMER, PHENOXYETHANOL, CAPRYLYL GLYCOL, PPG-26-BUTETH-26, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, DISODIUM EDTA, BENZALKONIUM CHLORIDE, BAMBUSA ARUNDINACEA LEAF EXTRACT, POLYQUATERNIUM-22.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 195ml

005680014885

Pregled

Napišite vaš komentar

Xtra Large Bombshell Volumizer 195ml

Futuristička pena koja nagomilava finu, tanku i ravnu kosu, tako da kosa zadržava svoj sjaj i izgleda gusto, zdravo i luksuzno. Vidljivo zgušnjava, dodaje dugotrajan bestežinski volumen. Neće dehidrirati niti oštetiti sloj vlasi. Kosi daje volumen, kao i prijatno prianjanje.

Napišite vaš komentar

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje