Delovanje:
Cysticlean preparat deluje i na druge patogene i za lečenje veoma komplikovane bakterije Helicobacter pylori, Staphylococcus aureus, Klebsiella pneumoniae, Pseudomonas aeruginosa, Proteus mirabilis. Zahvaljujući prisustvu bioflavonoida, proantocijanidina, vitamina (C, B, A, E) i minerala, Cysticlean iskazuje snažno antioksidativno i imunostimulatorno dejstvo što rezultuje povoljnim efektima na krvne sudove, prevenciji mnogih kardiovaskularnih oboljenja i pozitivnim efektima na opšte psihofizičko stanje.

 

Način upotrebe:
1 kapsula dnevno sa čašom vode, najbolje uveče. Kod urinarnih tegoba: 1 kapsula dva puta dnevno, ujutro i uveče sa vodom.

 

Sastav:
1 KAPSULA SADRŽI: SUVI EKSTRAKT PLODA BRUSNICE (VACCINUM MACROCARPON) 340mg.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 10 kapsula

11005404

Pregled

Napišite vaš komentar

Cysticlean 240mg x 10 kapsula

Cysticlean je posebno efikasan kod dugotrajnih, upornih i ponavljajućih infekcija urinarnog trakta izazvanih bakterijom Ešerihijom koli, koja je jedan od načešćih uzročnika pomenutih infekcija.

Napišite vaš komentar

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje