Delovanje:
Kako bi stvorili ovu voćnu mešavinu, Ahmad majstori za pripremu čaja daju ravnotežu robustnim istočno-afričkim čajevima dodajući im prave komade jagode u kombinaciji sa sopstveno pripremljenom aromom jagode. Mešavina koja nastaje je voljeni član kolekcije Ahmad čajeva već više od 20 godina.

 

Uživajte u ovom čaju koji se priprema sa vrućom vodom ili pokušajte da dodate kapljice mleka kako biste dobili kremast napitak ukusa jagode i krema. Navikli smo da su sveže jagode uvek poslužene sa šećerom u prahu, pa samim tim ovaj napitak se ne razlikuje u odnosu na sveže jagode. Kako biste napravili ukusan ledeni čaj od jagode, priprema je jednostavna uz korišćenje hladne vode, leda i šećera. Hladan čaj je savršen za zabavu u letnjoj bašti.

 

 

Način primene:
Svaka vrećica čaja je pojedinačno spakovana u zaštitnu kesicu/foliju. Čaj može da se pije topao ili hladan. Zasladiti po ukusu. Čuvati na suvom i hladnom mestu.

 

Sastav: Crni čaj, 1% jagoda, aroma jagoda.

 

Pakovanje: 20 kesica

005680010663

Pregled

Napišite vaš komentar

Strawberry Sensation crni čaj 40g (20 kesica)

Ahmad Strawberry Sensation je divan voćni crni čaj sa ukusom sočno bogatih jagoda. Uživajte u ukusu leta tokom cele godine uz ovaj osvežavajući, okrepljujući čaj.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje