Delovanje:
Ahmad majstori čaja stvaraju uravnoteženu bazu koristeći žustre i robusne crne čajeve iz Afrike. Zatim se dodaju pravi komadi breskve i marakuje, zajedno sa Ahmad ekskluzivnom aromom ovog voća. Upravo ova aroma poboljšava čaj sa zaobljenim i sunčanim voćnim ukusima. Zrela breskva i tropsko voće marakuje stvaraju ukusni voćni i bogati ukus, uzdižući egzotičnu aromu čaja.

 

Ovaj čaj je veoma voljen član kolekcije Ahmad Tea više od 20 godina i jedan je od najprodavanijih Ahmad voćnih crnih čajeva na svetu. Poreklo ovog čaja je iz Malavija i Kenije.

 

 

Način primene:
Svaka vrećica čaja je pojedinačno spakovana u zaštitnu kesicu/foliju. Čaj može da se pije topao ili još bolje ledeno hladan. Za umirujuće i uživajuće popodne, čaj se pije topao. Za osveženje, čaj može da se pije hladan ili leden. Ostaviti kesicu čaja u vodi 3-5 minuta. Zasladiti po ukusu.

 

Sastav: Black tea, peach & passion fruit flavouring, 1% peach, 1% passion fruit.

 

Pakovanje: 20 kesica

005680010662

Pregled

Napišite vaš komentar

Peach & Passion Fruit crni čaj 40g (20 kesica)

Breskva i marakuja jedna su od sjajnih kombinacija ukusa. Balansirajući slatko egzotične voćne arome sa kvalitetnim crnim čajevima, ova mešavina je neophodna šolja za sve ljubitelje čaja.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje