Delovanje:
Ahmadovi majstori čaja biraju čaj od listova Chun Mee da bi napravili ovu mešavinu. Chun Mee se prevodi kao „dragocena obrva“, što se vidi u uvijenom izgledu nežno smotanih osušenih listova. Ahmadov Chun Mee nabavlja se iz Žutih planina istočne Kine, oblasti poznatog po malom žbunju čaja i minimalnoj obradi listova. Ovo dolazi do mekog, orašastog ukusa čaja i slatkih nota tostirane trave. U Ahmadu veruju da kvalitetan čaj govori sam za sebe, a ova izuzetna mešavina ima mnogo toga da kaže. To je vrhunski, 100% prirodni čaj od listova, bez ičega dodanog ili oduzetog. Prirodno bogat antioksidansima i drugim hranljivim materijama, ovaj čaj čini divnu šolju na više nivoa.

 

Naći ćete 100 grama (g) zelenog čaja od listova u ovoj lepoj metalnoj kutiji za čaj. Čaj od labavih listova dolazi zapečaćen folijom unutar kutije kako bi se obezbedila svežina. Ne samo da su ukrasne posude za čaj savršen način za čuvanje čajeva, već pomažu i da se proslavi davno uspostavljena ceremonija pravljenja čaja. Ovaj dizajn je ukrašen Canalettovom slikom "Stara konjska garda i sala za bankete, Vajthol iz parka St. Džejms" koja predstavlja savršen poklon za sofisticirane ljubitelje čaja.

 

Način upotrebe:
Preporučujemo da kuvate zeleni čaj u toploj vodi na temperaturi od 80 do 85°C. Ovo osigurava očuvanje prirodne dobrote čaja, bez ikakve gorčine. Jednostavno sipajte sveže prokuvanu vodu u šolju ili čajnik i ostavite dva do tri minuta pre dodavanja čaja ili koristite čajnik sa promenljivom temperaturom. Čaj se uliva u svetao, zlatno-zeleni liker, sa karakterističnom aromom letnje trave osušene na suncu. To je ukusno mekano piće, savršeno za unošenje malo mira i ravnoteže. Pijte ga tokom celog dana bez mleka, kad god osetite potrebu za čišćenjem i revitalizacijom. Možete ga čak poslužiti i ledenog za laganu, osvežavajuće serviranje tokom sunčanih dana. Jednostavno namočite listove (sa malo šećera po ukusu), a zatim ih razblažite ohlađenom vodom. Dodajte led i krišku limuna da poboljšate svež ukus.

 

Sastav:
ZELENI ČAJ.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 100g

005680013667

Pregled

Napišite vaš komentar

Green Tea (čaj u metalnoj kutijici) 100g

Ahmad zeleni čaj bez listova je dobar primer glatkog i delikatnog kineskog zelenog čaja. Pomešano od visokokvalitetnog čaja od listova i vrhova – delikatno ubranog i nežno obrađenog – priprema se u suptilno obojenu infuziju sa toplim travnatim aromama i umirujućim, slatko prženim karakterom.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje