Delovanje:
Da bi stvorili ovu prepoznatljivu mešavinu, Ahmad Tea Masters balansiraju čajeve iz istočne Afrike i Indije. Ahmad koristi visok udeo kvalitetnih kenijskih listova kako bi napitku dao živahan ukus. Ovo je upotpunjeno dodirom egzotičnog citrusa iz Ahmadove ekskluzivne arome bergamota. Veći listovi korišćeni u astresitom listu Earl Grey rezultiraju prefinjenijim ukusom, savršenim za pronicljive ljubitelje čaja.

 

Čaj u svakoj kutijici je umotan u foliju radi svežine, što vam obezbeđuje savršenu šolju svaki put. Smeli, ali elegantni ukusi Ahmad Earl Grey čaja lako se mogu piti tokom dana. Jednostavno dodajte krišku limuna za mirisnu, aromatičnu infuziju ili uživajte uz malo mleka.

 

Earl Grey čaj je nazvan u čast britanskog premijera iz 19. veka Čarlsa Greja. Veruje se da je Grej dobio na poklon čaj iz Kine koji je bio aromatizovan uljem bergamota. Posebna mešavina postala je toliko popularna da je zamolio britanske trgovce čajem da je ponovo naprave. Od tada je bio čvrst favorit širom sveta. Ahmad misli da je njihova verzija dobra počast, predstavljena u šarmantnoj metalnoj kutiji za čaj ukrašenom slikom "Novog doma parlamenta" Tomasa Pikena.

 

Način upotrebe:
Čaj se pije topao. Zasladiti po ukusu. Za još bogatiji ukus čaja, dodajte nekoliko kapi mleka ili sveže isceđen sok od limuna, ili pak krišku limuna. Čuvati na suvom i hladnom mestu.

 

Sastav:
CRNI ČAJ SA VELIKOM DOZOM BERGAMOTA.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 100g

005680013665

Pregled

Napišite vaš komentar

Earl Grey Tea (čaj u metalnoj kutijici) 100g

Ahmad Earl Grey je suštinski engleski čaj, savršen za one koji traže elegantnu, sofisticiranu šoljicu. Umirujući, jedan je od čajeva sa najvišim ocenama ljubitelja Ahmad čajeva.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje