Delovanje:
Ahmadovi majstori čaja kombinuju cejlonske, kenijske i asamske čajeve da bi stvorili ovu mešavinu. Oni koriste veliki udeo Cejlona iz brdovitih centralnih vrtova čaja Šri Lanke, odakle dolaze najfiniji i najdelikatniji čajevi. Ovo mešavini daje žustar, živahan kvalitet, koji Ahmad poboljšava dodirom svoje prepoznatljive arome bergamota. Prepoznatljiv, ali delikatno mirisan, Ahmad English Tea No.1 pravi ukusni čaj koji podiže. Poslužite uz malo mleka ili uživajte sa limunom kako biste iz čaja dočarali citrusne note.

 

Ukrasne posude za čaj stigle su nedugo nakon što je čaj prvi put uveden u Evropu. Oni su bili način da bogati čuvaju, štite i pokažu svoj skupi novi uvoz. Ahmadova lepa, potpuno metalna kutija ovog čaja ilustrovana je šarenim "Otvaranjem Tower Bridgea" Vilijama Lajonela Vilija. Scena koja slavi britansku izvrsnost izgleda prikladna za ovu mešavinu. Idealan je za čuvanje vaše mešavine u malo luksuza i za deo davno uspostavljene britanske ceremonije pravljenja savršene šolje čaja.

 

Način upotrebe:
Čaj se pije topao. Zasladiti po ukusu. Za još bogatiji ukus čaja, dodajte nekoliko kapi mleka ili sveže isceđen sok od limuna ili pak krišku limuna. Čuvati na suvom i hladnom mestu.

 

Sastav:
CRNI ČAJ SA BLAGIM DODIROM BERGAMOTA.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 100g

005680013666

Pregled

Napišite vaš komentar

English Tea No.1 (čaj u metalnoj kutijici) 100g

Ahmad English Tea No.1 je jedinstvena mešavina elegantnih crnih čajeva sa suptilnom notom bergamota. Divno izbalansira ukus, savršen je za one koji traže nežniji pristup klasičnom britanskom čaju.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje