Delovanje:
Napravljen od dragocene mešavine ulja za čišćenje i ekstrakta velike ruže (Grand Rose), ovaj nežni gel za čišćenje lica vlaži kožu jer nežno uklanja nečistoće, znoj i višak sebuma. Njegova bogata tekstura gela pretvara se u svilenkasto ulje koje pomaže bez napora da uklonite tvrdoglavu maskaru, šminku za lice i usne, ostavljajući kožu udobnom i savršeno čistom. Koža se odmah čini bistrom i blistavom, baršunasto mekom na dodir. Dan za danom, koža je puna i zdravija, izgleda ujednačenije sa vidljivo zategnutim porama i svetlijim tenom kože.

 

Sastavljena od više od 140 molekula iz rodnih ćelija ruže, ova izuzetna kolekcija koristi vitalnost Lancôme ruže. Biotehnološki procesi pažljivo koncentrišu tri izuzetna ekstrakta ruže, čuvajući njihov vitalni potencijal. Iz listova, Lancôme ekstrakt ruže. Od latica, eterično ulje ruže i koncentrat ruže.

 

Način upotrebe:
Koristite svakodnevno, ujutru kao sredstvo za čišćenje lica i uveče kao sredstvo za čišćenje šminke. Obilnu količinu formule nanesite na suvu kožu, rasporedite po celom licu, ali izbegavajući područje oko očiju. Suvim prstima nežno umasirajte formulu na kožu kružnim pokretima dok se ne rastopi u ulje. Dodajte vodu i ponovo umasirajte da biste stvorili luksuznu, mlečnu tečnost. Isperite sredstvo za čišćenje da biste otkrili božanski očišćenu kožu, ispiranjem od sredine ka spoljašnjosti lica. Negovana, koža je čistija i prijatnija nakon čišćenja: manje zategnuta, nema sjaj, nema osećaj masnoće ili lepljenja.

 

U slučaju kontakta sa očima, odmah ih dobro isperite. Pogodno za sve tipove kože, uključujući i osetljivu kožu. Testirano pod dermatološkom kontrolom.

 

Sastav:
ETHYLHEXYL PALMITATE, AQUA / WATER, GLYCERIN, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, HYDROGENATED STARCH HYDROLYSATE, PROPANEDIOL, SUCROSE LAURATE, SUCROSE PALMITATE, TOCOPHEROL, ALCOHOL, SODIUM METHYL STEAROYL TAURATE, SODIUM HYDROXIDE, HYDROXYPROPYL TETRAHYDROPYRANTRIOL, PEG-20 GLYCERYL TRIISOSTEARATE, SALICYLIC ACID, LIMONENE, LINALOOL, PANTHENOL, PROPYLENE GLYCOL, CARAMEL, ROSA DAMASCENA FLOWER OIL, ROSA CENTIFOLIA FLOWER EXTRACT, CITRONELLOL, PARFUM / FRAGRANCE.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 125ml

005680011236

Pregled

Napišite vaš komentar

Absolue Nurturing Brightening Oil-In-Gel Cleanser 125ml

Hidratizirajuće sredstvo za čišćenje lica koje nežno pročišćava kožu, bez napora uklanja nečistoće, kao i dugotrajnu i vodootpornu šminku. Negujuća formula ulja u gelu štiti barijeru od vlage i čini kožu glatkijom, mekšom i energičnom. Ukupni izgled je poboljšan sa vidljivo blistavijom kožom i prefinjenom teksturom kože.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje