Delovanje:
Gukozamin u kombinaciji sa kondroitinom unapređuje sintezu kolagena i proteoglikana, supstanci neophodnih za izgradnju hrskavice u zglobovima i za povećanje stvaranja sinovijalne tečnosti i lakšu pokretljivost zglobova. Preporučuje se kod bolova uzrokovanih osteoartritisom, za usporavanje degeneracije hrskavice, kod artroze i otoka.

 

Vitamin C je takođe neophodan za formiranje kolagena, gradivnog proteina hrskavice i ligamenata. Bakar doprinosi održavanju zdravog vezivnog tkiva i uz cink koji čuva zdravlje kostiju,podržava normalno funkconisanje zglobova i lokomotornog aparata. Dodatno,vitamin E i elementi u tragovima cink,selen i bakar štite ćelije od oksidativnog stresa.

 

Način upotrebe:
Jednom dnevno popiti 1 kapsulu sa dovoljno tečnosti.

 

Sastav:
Glucosamine sulphate from ingredients of yarns 57.9%, gelatin (beef), chondroitin sulphate (beef) 4.2%, L-ascorbic acid, zinc gluconate, release agent magnesium salts of fatty acids, DL-alpha-tocopheryl acetate, release agent silicon dioxide, pyridoxine hydrochloride, copper gluconate, dye. xide, sodium. Selenite.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 30 kapsula

11014311

Pregled

Napišite vaš komentar

Glukozamin Extra 700mg 30 kapsula

Glukozamin Ekstra kapsule sa dodatkom kondroitina i vitalnih mikronutrijenata, predstavljaju idealnu kombinaciju za održavanje kvalitetnih, zdravih i lako pokretljivih zglobova.

Napišite vaš komentar

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje