Delovanje:
Prirodni preparat za zaštitu od aktuelnih bolesti trećeg milenijuma – bolesti slabe cirkulacije.
Venovin se pokazao delotvorinim kod osoba sa povišenim krvnim pritiskom. Venovin ima svojstva da prečišćava krvne sudove, i da sa zidova krvnih sudova skida sve štetne naslage. Venovinom se postižu izuzetni rezultati i kada se upotrebljava bez bazne terapije, nema kontraindikacija, a zbog svoje snage i multiefikasnosti pripada grupi najboljih eliksira za očuvanje vitalnosti i zdravlja.

 

Način primene:
Predlaže se konzumiranje 150ml napitka podeljenih u dve doze koje se uzimaju ujutru i uveče jedan sat pre jela. Doze se mogu povećati na 300 ml dnevno kod težih oblika zakrečenja krvnih sudova (otvorene rane, gangrena). Za najbolje rezulatete koristiti duže od dva meseca. Kod preventivne upotrebe predlaže se korišćenje preparata 100 ml dnevno podeljeno u dve doze, ujutru i uveče (po 50ml). Ne preporučuje se osobama osetljivim na neki od sastojaka, trudnicama, dojiljama i deci do 18 godina. Neželjeni efekti mogu da se jave kod osetljivih osoba u vidu gastrointestinalnih tegoba ili alegrijskih reakcija. Ukoliko se jave neke od neželjenih reakcija, kosnultovati lekara. Upotrebu preparata treba izbegavati sa sedativima, osim ako to lekar nije savetovao.

 

Sastav:
Crveno vino, neven, matičnjak, petrovac, majčina dušica, hajdučka trava, kopriva, gvožđe, bakar, cink.

 

Pakovanje: 750ml

11006763

Pregled

Napišite vaš komentar

Venovin 750ml

Venovin je jedinstven preparat namenjen kao podrška krvnom sistemu i cirkulaciji. Upotreba Venovina može uspešno sprečiti pojavu tegoba kod oslabljene cirkulacije, arterioskleroze, tromboze, gangrene, krvnog prtiska, otvorenih rana.

Napišite vaš komentar

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje