Delovanje:
Mnogo više od samog gela za tuširanje, ovaj specijalitet sadrži vitamine, proteine i biljne ekstrakte koji toniraju telo i čine kožu podatnom. To je idealno rešenje za muškarce koji traže proizvod koji osvežava i neguje kožu. Formula sadrži pantenol i ultra delikatne supstance za prečišćavanje kože, kao i vredan protein ekstrahovan iz pšeničnih klica, poznat po svojim hidratantnim, hranljivim i tonizirajućim svojstvima. Dodatak ekstrakta lipe, bogatog omekšavajućim i opuštajućim svojstvima, daje trenutni osećaj blagostanja. Utrljan na telo tokom tuširanja, gel se pretvara u meku penu i vrši intenzivnu tonirajuću akciju koja trenutno ublažava umor i napetost mišića.

 

Svakodnevno umasirajte gel na vlažnu kožu tela, snažno trljajući da biste ublažili umor.

 

Način upotrebe:
Svakodnevno umasirajte gel na vlažnu kožu, snažno trljajući da biste ublažili umor.

 

Sastav:
AQUA, SODIUM LAURETH SULFATE, COCAMIDOPROPYL BETAINE, AMMONIUM LAURETH SULFATE, SODIUM COCOAMPHOACETATE, PARFUM, POLOXAMER 407, PEG-7 GLYCERYL COCOATE, TILIA CORDATA EXTRACT, HYDROLYZED SWEET ALMOND PROTEIN, HYDROLYZED WHEAT PROTEIN, PEG-120 METHYL GLUCOSE DIOLEATE, PANTHENOL, PROPYLENE GLYCOL, SODIUM BENZOATE, PHENOXYETHANOL, CITRIC ACID, SODIUM CHLORIDE, CI 42090, POLYQUATERNIUM-10, BENZYL SALICYLATE, COUMARIN, HEXYL CINNAMAL, LIMONENE.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 250ml

005680011710

Pregled

Napišite vaš komentar

Toning Shower Gel (gel za tuširanje) 250ml

Svež, tonirajući gel za tuširanje za muškarce. Idealan za sve tipove kože. Nežno čisti i pročišćava kožu tela. Revitalizuje i ublažava umor i napetost mišića.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje