Delovanje:
Sebamed krema za stopala sa 10% uree se bori protiv simptoma vrlo suve kože: svraba, perutanja i osećaja zategnutosti. Krema je namenjena za ostećenu kožu usled erozije lipida, kao i pogoršanja stanja kože, razgradnje barijere kože, gubitka balansa vlažnosti, dehidratacija. Sebamed krema za stopala sa 10% uree koristi se protiv hrapavosti, ka oi ljušćenja rožnatog sloja kože stopala.

 

Visoko koncentrovana urea vlaži i obezbeđuje brzo olakšanje od ljuštenja i perutanja kože. Pantenol ublažava iritaciju i podstice regeneraciju kao i vlaženje kože. Laktati koji zadržavaju vlažnost podržavaju obnavljanje hidro i lipidnog balansa. Lipidni kompleks pomaže obnavljanje lipida. Važan keratolitički efekat uree podstiče perutanje i ljušćenje, kao i uklanjanje očvrsle kože i hrapavosti.

 

Bez boja. Bez mineralnih ulja. Bez silikonskih ulja. Bez PEG-sastojaka.

 

Način upotrebe:
Naneti kremu ravnomerno na stopala. Ostavite nekoliko trenutaka da koža upije kremu. Nakon upotrebe kreme operite ruke.

 

Sastav:
AQUA, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, UREA, GLYCERIN, GLYCERYL STEARATE CITRATE, TOCOPHERYL ACETATE, PANTHENOL, HYDROLYZED KERATIN, SODIUM CARBOMER, SODIUM CITRATE, PARFUM, BENZYL ALCOHOL, PHENOXYETHANOL.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 100ml

11004857

Pregled

Napišite vaš komentar

Repair Foot Cream (krema za stopala sa 10% uree) 100ml

Intenzivna hidratacija za obnavljanje vlažnosti kože stopala. 10% koncentrovane uree za efektivno obnavljanje kože.

Napišite vaš komentar

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje