• Ovaj proizvod trenutno nije dostupan
    Flogocid mast 20g - 1

Delovanje:
Brzo i efikasno oslobađa od hemoroidnih problema. Bolne iritacije na koži nastale usled dugog ležanja i korišćenja pomagala (dekubitusi) jenjavaju posle primene Flogocid masti. Aktivne komponente u sastavu masti izazivaju nespecifičnu imunološku reakciju na mestu primene. Time se pojačava imuni odgovor same ćelije čime se pokreće mehanizam za proizvodnju odbrambenih supstanci koje se suprostavljaju uzročnicima infekcije i samim tim se ublažava i sprečava dalji razvoj promena na koži i sluzokoži.

 

Način primene:
Mast se koristi nanošenjem na promenjeno mesto na koži u debljem sloju (po potrebi može se preko staviti gaza ili zavoj).

 

Sastav:
Kompleks enzima u puferskom rastvoru, borna kiselina, beli vazelin, bezvodni lanolin, holesterol, etarska ulja lavande, tečni parafin, konzervans-metilparaben, cvetni i miris svežeg bilja.

 

Pakovanje: 20g

11006613

Pregled

Napišite vaš komentar

Flogocid mast 20g

Potpomaže kod upala potkožnog tkiva i sluzokoža, npr. kod rana koje teško zarastaju, kao i kod flegmona, inficiranih vlažnih ekcema, otoka limfnih žlezda, opekotina, čireva, furunkula, fistula i upala sluznica usne šupljine.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje