Delovanje:
Magnezijum citrat doprinosi smanjenju taloženja kalcijum oksalata i kalcijum fosfata u urinu i time pomaže očuvanje funkcije bubrega. Nutri-Mag čini aktivni kompleks magnezijum citrata i malata namenjen osobama kod kojih se stvaranju čestice kalcijum oksalata i kalcijum fosfata u urinu, koje se uvećavaju i narušavaju funkciju bubrega.

 

Magnezijum iz Nutri-Maga u obliku citrata i malata ima mnogo veću bioraspoloživost od uobičajene forme magnezijum oksida, rastvorljiv je 55% u vodi i tako se lakše resorbuje u organizmu.

 

Način upotrebe:
Dva puta dnevno, po 1 kapsula.

 

U bočici se nalazi bela kesica sa silika gelom. Ovu kesicu ne treba otvarati, niti uklanjati iz bočice. Kesica sadrži bezopasne sastojke koji upijaju vlagu i miris, a ujedno služe za održavanje svežine proizvoda. Uklanjanje kesice može narušiti svežinu proizvoda i dovesti do povećanja vlažnosti u bočici, a što može da prouzrokuje loš miris unutar bočice. Kesicu ne otvarati, niti konzumirati.

 

Sastav:
MAGNEZIJUM (U OBLIKU Mg-CITRATA) 110mg, JABUČNA KISELINA (U OBLIKU diMg-MALATA) 680mg.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 90 kapsula

11007701

Pregled

Napišite vaš komentar

Nutri-Mag magnezijum citrat 90 kapsula

Thorne Nutri-Mag namenjen je kao pomoć za sprečavanje nastajanja kamena u bubrezima i mokraćnim kanalima sa magnezijum citratom.

Napišite vaš komentar

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje