Aktivni filteri

Miss Dior The Rose Beauty Ritual

Cena 35.980,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Ruža, cvet ili boja, ovaj simbol Miss Dior cveta u kolekciji od tri kreacije namenjene za kupanje i stvaranje delikatnog mirisnog traga. Podjednako osvežavajući i utešan, ovaj mirisni trio obećava zadovoljstvo u trenutku samo za vas. Igra kockica, linija i boja koja osvetljava vreme kupanja. Bočice Miss Dior su praktične i lagane. Miss Dior The Rose Beuaty Ritual sastoji se od tri proizvoda namenjenih za kupanje, piling kao prvi korak, gel za tuširanje kao drugi, i na kraju mleko za telo.

Miss Dior Indulgent Shower Gel with Rose Water...

Cena 11.990,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Inspirisan prepoznatljivim mirisom luksuzne kuće Dior, gel za tuširanje Miss Dior Indulgent obogaćen je ružinom vodicom. Formula za nežno čišćenje održava hidrataciju kože tela i čini je čistom, gipkom i svilenkastom. Umasirajte i osetite se kao pravi mehur udobnosti i blagostanja.

DermoPure Triple Effect Cleansing Gel (gel za...

Cena 2.490,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Klinični testiran gel za čišćenje lica i tela sa 2% salicilne kiseline. Formulisan da ublaži simptome masne kože, tamne fleke od akni i neželjeni sjaj. Za trenutni osećaj čiste kože i vidljivo smanjene fleke od akni. Eucerin DermoPure je efikasna linija preparata za čišćenje i negu masne i problematične kože.

pH5 Shower Oil (ulje za tuširanje) 400ml

Cena 1.890,00 RSD
Dostupnost: 3 Na stanju

Suvu, osetljivu kožu lako iziritiraju spoljašnji okidači kao što su često pranje, promene u temperaturi i izloženost agensima, što je sve čini još osetljivijom. Potrebno je više od blagog preparata za čišćenje kako bi postala manje osetljiva. Eucerin pH5 ulje za tuširanje je razvijeno na poseban način sa izuzetno blagim surfaktantima pogodnim za čišćenje suve, osetljive kože. Eucerinov jedinstveni pH sistem ravnoteže pruža formuli optimalnu pH vrednost kako bi se zaštitila prirodna odbrana kože i održala njena otpornost.

Proizvod dodat za upoređivanje