Top prodavci

Aktivni filteri

Set za čišćenje naočara (tečnost 30ml +...

Cena 990,00 RSD
Dostupnost: 18 Na stanju

Carl Zeiss set za čišćenje naočara bez alkohola (30ml sa maramicom od mikrovlakana) za nežno i temeljno čišćenje stakala vaših naočara. Profesionalno rešenje za bezbedno i brzo čišćenje svih stakala. Specijalno formulisano za nežno rastvaranje masti i uklanjanje prljavštine kako bi se ostavio finiš bez mrlja. Sva stakla je potrebno redovno čistiti jer se mrlje, prljavština i klice mogu akumulirati na staklima i površinama okvira. Na sreću, to je brzo i lako zahvaljujući Zeiss asortimanu proizvoda za čišćenje naočara.

Thorne Thyrocsin™ 120 kapsula | apothecary.rs
  • Na rasprodaji!

Thyrocsin™ 120 kapsula

Cena 4.560,00 RSD
Dostupnost: 6 Na stanju

Preparat sa jedinstvenom formulom za normalno funkcionisanje štitaste žlezde. Sadrži ključne hranljive materije i biljne supstance koje utiču na normalizaciju produkcije hormona. Posebno je namenjen osobama sa znacima tipičnim za hipotireozu: hroničan umor, loše raspoloženje, konstantan osećaj hladnoće, dobijanje na telesnoj masi i pored ustaljenog unosa hrane.

Zaštitna maska KN95

Cena 80,00 RSD
Dostupnost: 55 Na stanju

Petoslojna maska za zaštitu sa pet slojeva filtracije i procentom zaštite od toksične prašine od 95%. Dizajnirana prema obliku lica uz adekvatno prijanjanje zahvaljujući savitljivom dodatku za nos koji sprečava stvaranje magle pri nošenju naočara.

Proxeed Women Inositol 30 kesica

Cena 5.300,00 RSD
Dostupnost: 43 Na stanju

Proxeed Women Inositol je patentirani suplement namenjen svim ženama koje žele da poboljšaju svoju plodnost i reproduktivno zdravlje. Pažljivo odabrani sastojci preparata zajedničkim delovanjem doprinose boljem kvalitetu jajne ćelije, njenom razvoju i sazrevanju, potpomažu fiziološke procese vezane za plodnost (fertilitet), smanjuju insulinsku rezistenciju.

Almost Lipstick in Black Honey 2g

Cena 4.990,00 RSD
Dostupnost: 17 Na stanju

Clinique fenomen usana broj 1 kada su u pitanju TikTok senzacije. Clinique Almost Lipstick in Black Honey nije bas baš ruž za usne, ali nije baš ni sjaj. Njegova tekstura više liči na balzam u boji koji možete lako da nanesete na usne, i da imate samo svoju boju.

La Roche-Posay Anthelios UVmune 400 Fluid (SPF50+) 50ml | apothecary.rs
  • Na rasprodaji!

Anthelios UVmune 400 Fluid (SPF50+) 50ml

Cena 2.690,00 RSD
Dostupnost: 10 Na stanju

Anthelios UVmune 400 SPF50+ s filterom Mexoryl400, najefikasnijim La Roche-Posay UV filterom koji štiti od najpodmuklijih UV zraka. Ultimativna zaštita (UVB + UVA + ultraduge UVA zrake)) protiv dubinskog oštećenja epidermisa. Ispitan na osetljivoj, reaktivnoj i netolerantnoj koži. Pogodan za sve tipove kože i fototipove.

Proizvod dodat za upoređivanje